Szállítási opciók

Futárszolgálat

Ára 1200 Ft, 20 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes a kiszállítás!

Megrendeléstől számított 1, maximum 2 munkanapon szállítják ki a csomagot az ország egész területén. Általában 8 és 17 óra között kézbesítik a csomagot. Ha a megrendelése délig beérkezik hozzánk, akkor nagy valószínűséggel következő munkanap fogja kiszállítani a GLS futárszolgálat. SMS és telefonos értesítést lehet kérni a futártól a csomag érkezésének időpontjáról.

Tocco GLS futárszolgálat

GLS csomagpont

Ára: 1200 Ft, 20 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes a kiszállítás!

Vásárlástól számított 1, maximum 2 munkanapon belül a választott csomagponton van a csomag. Vásárló SMS-ben és emailben kap értesítést a csomag érkeztéről (ettől kezdve 7 munkanapon belül kell átvenni a csomagot).

Tocco GLS csomagpont

PickPackPont

Ára: 1200 Ft, 20 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes a kiszállítás!

Az alábbi video jól bemutatja, hogyan működik az egyre népszerűbb PickPackPont csomagszállítás: Video link  Vásárlástól számított 1, maximum 2 munkanap a budapesti kiszállítás, vidékre pedig 2-3 munkanap. A Vásárló SMS-ben és emailben kap értesítést a csomag érkeztéről (ettől kezdve 7 munkanapon belül kell átvenni a csomagot).

Tocco Pick Pack Pont

Személyes vásárlás/személyes átvétel

Ára: nincs szállítási díj!

Lehetősége van a megrendelt termékeket személyesen átvenni a KiwiSun Szolárium szalonban. Megrendelés előtt érdeklődjön telefonon, hogy biztosan van-e raktáron az adott termék. Előrendelés nélkül is van lehetősége vásárolni a boltban, tehát nem szükséges minden esetben megrendelni a termékeket, de ajánlott előtte telefonon érdeklődni, hogy van-e készleten az adott termékből. Személyes megrendelés esetén 7 munkanapja van átvenni a terméket, utána törlődik a rendelése. E-mailben és/vagy telefonon értesítjük a Vásárlót, amint a rendelését átveheti.

Tocco személyes átvétel